Известие

Collapse
No announcement yet.

от полу към пълна синтетика ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Може да ти тропа и каре. Отиваш някъде нашироко и тръгваш с пълен ляв, после с пълен десен. Правиш по едно кръгче с повече газ и слушаш.
    не не тропа на равно само ако има дупка по сериозна накраиници биалети долен носач са перфектни имам лек луффт в горните носачи в тампоните за шарнира незнам като не е свалян мн трудно ще преценя дали е дал фира
    Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

• Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщение
      не не тропа на равно само ако има дупка по сериозна накраиници биалети долен носач са перфектни имам лек луффт в горните носачи в тампоните за шарнира незнам като не е свалян мн трудно ще преценя дали е дал фира
      Шарнира е едно от нещата които тропат при неравности. Прегледай всичко едно по едно.
      За горния носач имам тема как се сваля.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Пропуснах да пиша, че като планувам някакво разглобяване по ходовата част, ден-два преди това отивам на канал и пръскам със спрей ВД40 там, където ще разглобявам. Става по-лесно така. Иначе да, карета точно така се тестват - с пълен ляв и десен и газ, да се натоварят. Абе по улиците толкова коли чувам как тракат и ромолят - някои хора не поддържат, само карат
        Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
        Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
        Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Шарнира е едно от нещата които тропат при неравности. Прегледай всичко едно по едно.
          шарнира рециклира ли се лорде ?
          Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

шарнира рециклира ли се лорде ?
            Да.

Comment

Да.
              става ли добре

Comment

На 166 смяната е малко по-лесна от на 156 а че половината откачваници на Лорда в темата са безмислени е въпрос на вкус и здрава гърбина

А да рециклирането на алуминиев носач е опасно за вашия живот, освен ако не го оценявате на по-малко от 150 лв.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                  На 166 смяната е малко по-лесна от на 156 а че половината откачваници на Лорда в темата са безмислени е въпрос на вкус и здрава гърбина

А да рециклирането на алуминиев носач е опасно за вашия живот, освен ако не го оценявате на по-малко от 150 лв.
                  защо да е опасно ?

Comment

става ли добре
                    Не знам. Никога не съм карал с рециклирани части. Купи си нов.
                    А когато разглобяваш нещо използваш момента да провериш и всичко в близост.
                    В сервиз естествено ще те претупат по най бързия начин.

Comment

Не знам. Никога не съм карал с рециклирани части. Купи си нов.
                      А когато разглобяваш нещо използваш момента да провериш и всичко в близост.
                      В сервиз естествено ще те претупат по най бързия начин.
                      а за този в стара загора наблюдения имате ли някакви казват че момчетата правят всичко и доста добре

Comment

а за този в стара загора наблюдения имате ли някакви казват че момчетата правят всичко и доста добре
                        Не. Купувам само нови части.

Comment

• Тъй като съм прекалено глупав и задръстен, отакто съм си купил двете коли, си карам с маслото препоръчано от производителя.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Тъй като съм прекалено глупав и задръстен, отакто съм си купил двете коли, си карам с маслото препоръчано от производителя.
                            Кое от двете препоръчани в твоя случай 10в40 или 10в60?
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                              Кое от двете препоръчани в твоя случай 10в40 или 10в60?

Съгласно упътването за експлоатация на автомобила, което си върви комплект с колата - SELENIA 20K ALFA ROMEO 10W40
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Съгласно упътването за експлоатация на автомобила, което си върви комплект с колата - SELENIA 20K ALFA ROMEO 10W40
                                А там не пише ли при по агресивно каране да се кара с Селения рейсинг 10в60
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X